Он-лайн лекція для молодих науковців ФУАТ

22.03.2023

22 березня 2023 року, у межах школи молодого науковця, яка започаткована деканом факультету управління, адміністрування та туризму Хмельницького національного університету д.е.н., професором Євгенієм Миколайовичем Рудніченко, відбулася он-лайн лекція на тему: «Якісні та кількісні методи дослідження ринку».

Лекція була прочитана д.е.н., професором кафедри маркетингу національного університету «Одеська політехніка» Яшкіною Оксаною Іванівною, яка приймала участь у наукових проектах фонду Фрідриха Еберта та фонду USAID: «Робота майбутнього. Форсайт обумовлених впровадженням нових технологій змін в сільському, лісовому та рибному господарстві України», 2022р.; «Вимушені переселенки з України в європейські країни: нова реальність», 2022; співавтор онлайн-курсу «Практична соціологія для професіоналів медіа» на Prometheus.

Лектор розглянула сучасні, актуальні практичні питання щодо проведення досліджень ринку за різними напрямами, що замовляють або проводять продавці та виробники товарів (послуг).

В роботі заходу взяли участь представники провідних наукових шкіл України. Зокрема, завідувач кафедри менеджменту організацій д.е.н, проф. Інна Кузнецова; декан факультету Менеджменту та інформаційної безпеки Вінницького національного технічного університету д.е.н., професор Ірина Єпіфанова; декан факультету бізнесу та сфери обслуговування Державного університету «Житомирська політехніка» д.е.н., професор Галина Тарасюк; завідувач кафедри фінансів та обліку Львівського державного університету внутрішніх справ д.е.н., професор Степан Мельник.

Серед слухачів лекції були і здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня освітньо-професійних програм «Бізнес-адміністрування» та «Менеджмент організацій», а також здобувачі вищої освіти третього (доктора філософії) рівня освітньо-наукової програми «Менеджмент» кафедри менеджменту та адміністрування Хмельницького національного університету.

Зустріч була плідною, отримані знання здобувачі вищої освіти будуть використовувати при написані магістерських робіт та дисертаційних досліджень.

Інформація кафедри менеджменту та адміністрування